//-->
Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

A TITOK, A VONZÁS TÖRVÉNYE

A TITOK, A Titok nem volt titok, titkok titkai, titok, vonzás törvénye, vonzás törvénye üzleti spekuláció

A TITOK, A VONZÁS TÖRVÉNYE Amikor valami, ennyire gyorsan szerveződik, mint A Titok, a vonzás törvénye, az ember ösztönösen oda figyel, miről van szó? Nevezetesen valóban ennyire többet mond a Titok, a vonzás törvénye, mint az eddigi összes írások bármelyike? Ezt valóban, csak és kizárólag a Titok, vonzás törvényéből tudhatjuk meg? Erre utal, hogy ország-világ, már a Titok szerint szeretné működtetni az életét, aminek nem meglepő oka van, mint rövidesen látni fogjuk.
 

Valóban elképesztő Titokról van szó, mint ahogy ezt a Titok című, a vonzás törvényéről szóló könyv elénk tárja?

Maximálisan megértem azokat, akik e témában első egy-két könyvüket veszik, és ekkor meglátják a Titok vonzás törvénye könyvét. Nyílván szuper jó könyvnek tudják be.

Ha innét szereztem volna első ismeretem, egészen biztosan Én is szenzációsnak tartottam volna, lelkesedtem volna, ilyen végtelen lehetőségeket megtudva, amire képes vagyok, illetve lehetek.

Ha bele olvasgatunk sokszor olyan általános megfogalmazásokat találtam, amik jók, de semmi újat, többet nem mondtak. A másik szempont, nagyon jól hangzanak a leírások, de Te semmit nem tudsz velük kezdeni. Sok más író ezeket szintén leírta, csak nem ekkora misztifikáltsággal. Továbbá eleve sok író gondolatainak mixelt leirata, akik már maguk is adtak ki könyvet, illetve összeállt író csapat gondolataik idézete, amikhez az író csak tovább fűzte gondolatait. Így kell könnyen könyvet írni. No de ez mindegy lenne, ha mint már említettem, valóban szenzáció lenne, és nem szenzáció tudatos keltése. Olyan szenzáció, ami ennek a ma elkényelmesedett, csodákra, könnyű megélhetésre éhes világnak szüksége van.

Most egy darabig ezzel a Harry Pottert is túl lövő mesével eléldegélünk. Azután előbb-utóbb csak felébredünk és látjuk, 1., tényleg nem mondott újat, 2., tényleg a leírt formában nem működik.
Bár olyan jó lenne elhinni, hogy csettintésre, minden megtörténhet, amit csak akarok, hiszen sok minden egy gomb nyomásra működik.

A Titok könyv, a vonzás törvénye elsősorban, egy olyan marketing ötlet, mely azon alapul, hogy

a., Az író, írótársainak, kulcs gondolatait összegzi.
b., Visszatérők a szuperlatívuszok, csodák mesék, „bármit elérhetsz”, „mindent megtehetsz”, „semmit nem kell tenned, csak kitartóan higgy”
c., Ha még sem érnéd el, amit akarsz, - erre jó esélyed van -  mindig benned van a probléma, "nem hittél, nem figyeltél eléggé, nem voltál kitartó.
d., Jól átszőve mindenféle marketing rafinériákkal. Közel egyidőbe kiadva Film és könyv, egymást erősítő média forma, miközbe ugyan azt adják, ugyanazok a szereplők, külön nem kellett kitalálni semmit.
e., Ahogy észre fogod venni, semmi különlegeset nem kapsz, de azt drágán, csak itt, csak, most csak 4000 –ért csak nálunk!

Naná, hogy egy fölkapott témára máris országos szerveződés indult meg, szintén ők is külön elakarják árulni Neked a nagy titkokat.

Na így lehet meggazdagodni könnyen, gyorsan.
Hirtelen máris félország, akar gazdaggá tenni, és ontja rád, hogyan kell igazán jól végezni ezt a titok vonzás törvényt.

A lényeg, semmi különöset nem kell tenni és bármi a Tiéd, lehet. Ki ne lenne a világon egy ilyen csoda lehetőségre kíváncsi. Azért rengetegen nem hittek benne, de voltak, akik szintén nem, de érdekelte, mint jó magamat is,

A sok semmit mondó, vagy már túl ismételt aranyköpéses mondatokkal nem sokra mész.

A jó hír szemben a Titok állításával, ha valami nem sikerülne, sokszor:

      NEM BENNED VAN A HIBA.

Szó sincs, hogy azt állítanám a titok teljesen ostobaság lenne, hiszen azért ennyire nem tekintheti naívnak az olvasókat.
Éppen ezért veszélyes, mert eléggé valóságszerűnek tünhet, hogy elhiggyük, de még sem eléggé az, ahogy le van írva az úgy megvalósítható lenne számodra.
Ami működik nem a titok, hanem TE.
Hasonlóan a josláshoz, persze hogy beteljesűl, ha eleget teszel érte.

folyt.

forrás: J.Dzs.Schwarcz

Most kérdezheted, akkor miért vettem meg és olvastam ki a könyvet. Könyves boltba már ritkán járok, nem hittem, hogy ujjat mondhat, de fönntartottam azt hogy én sem tudhatok mindent, elöttem is sok titok van/lehet, de teljesen mások, mint amit a titokban olvashatunk. A másik, hogy pontosan idézhessem az írók mondásait és tényekkel, ne misztifikációkkal cáfoljam meg azokat.

Stressz kezelése Tartalom közösségbe
weboldal készítés, weboldalkészítés