Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

életmód

Méregtelenítés valóban elengedhetetlen?

egészséges táplálkozás, életmód, Méregtelenítés, természetes életHa az alkalmazóit hallgatjuk, meggyőző érveket vonultatnak fel, amiért ez szükséges az egészségünk érdekében. Viszont van egy másik állítás is, ami szerint a szervezet úgy van megoldva, hogy normális esetben semmi szüksége ilyesmire. Anyámnak fogalma sincs ezen dolgokról 92 évesen teljesen önellátó, köszöni jól van ilyen kezelések nélkül is.
Előző állításommal messze nem azt akarom sugalni, hogy mindegy mit eszünk és egyáltalán a táplálkozás fontosságát megkérdőjelezni. De..önmagában az sem jelent megoldást, ezt viszont biztosan állítom és felelősséggel kijelentem.

Taktikázás, vagy őszinteség?

Taktikázás őszinteség, életmód, titok, vonzás törvénye,  önismeret, szerepjáték, taktikázás, társkereső csábítás,Kifejezetten sokan vannak manapság, akik a taktikázást, a rafinériát részesítik előnyben, mivel, akiért meg kell harcolni az mindig nagyobb értéket nyer nálunk, mint aki kitárja a szívét és kiismerjük.Az ilyen emberek emberek érdekfeszítőbbek, izgalmasabbak, titokzatosabbak legalábbis a felszín arról árulkodik. Csak adalék, ha szexis, sármos, aki külsejével, anélkül, hogy megszólalna mindent megadnának nők-férfiak, csajok-pasik.

EMBERTELEN VÉG EMBERTŐL SZÁRMAZHAT

embertelen vég, ember, életmód, életszemlélet, stressz, hazugság, csalódás, Az ember megérett a pusztulásra. Ezt nem Osama Bin Laden miatti terror cselekménye mondatja azokkal, akik ezt félve, rettegve várják, vagy épp mondják. Ő a végzet elindító szikrája, netán eszköze lehet a jéghegy csúcsán az alul dübörgő, kitörni készülő vulkán tetején.
Nem lehet nem észre venni a legkülönbözőbb emberi kapcsolatok minden szintjén, lavina szerű sebességgel sodródik az ön, és egymás marcangolásán át, a kapcsolataink és ön megsemmisülése felé. Tehát a megsemmisülése felé, ahonnét már nincs vissza út ebbe a világban. Valóban nem túlzás:
EMBERTELEN VÉG, CSAK EMBERTŐL SZÁRMAZHAT

Jennifer Lopez: Ez a csaj nem semmi!

celeb, élet, életismeret, életmód, életszemlélet, énekesnő, Jennifer Lopez, megasztár, sztár, szupersztárJennifer a világszerte jól ismert szuper sztár most hogy a vagyona még jelentősebb lett mint valaha, amiből persze futott a megfelelő imidzse kialakítására is, vagyis
olyan szívdöglesztő külcsínt varázsolt magának, illetve változáson ment át, amire nem lehetett nem felfigyelni. No persze elsősorban a másik nem képviselői köréből.

 

Tartalom átvétel
weboldal készítés, weboldalkészítés