Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

élet

Öröm, mosoly egyenlő élet

elégedettség, mosoly, nevetés, öröm, vidámságA mosoly megszépít és legfőképp jó érzést biztosít, energetizál, és mindezek következményeként még gyógyít is.
Semmit nem teszel, semmit nem kell megjátszanod, csak egyszerűen természetesnek kell lenni. Ha technikákat alkalmazol, ami ma divatos, de sajnos mesterkélt, következésképpen az előbb említett pozitívumok szertefoszlanak, mint a köd. A természet természetes, nem szereti, ha imitálják, mimelik.

OKOLJUK MAGUNKAT, SZÜLEINKET, A VILÁGOT

Hiába ilyen az élet! Hiába ilyen a világ! Hiába ez az én sorsom! Ugye hogy ismerősek ezek a szinte mindennapos szlogenek, - érdekes negatívumba nem unjuk meg magunkat ismételgetni-, melyek megtartanak nyugodtan, belesüppedve abban az állapotban, amikben vagyunk, de amiből szeretnénk kijönni. Magyarázkodásban sok bajnok van közöttünk. Beletörődünk, elfogadjuk azt, ami nem tetszik, önmagunkat felmentjük, ilyen jellegű hiedelmeinkkel, hiszen mit is tudnák tenni, Hiába ilyen az élet! Hiába ilyen a világ! Hiába ez az én sorsom! Ugye hogy ismerősek ezek a szinte mindennapos szlogenek, - érdekes negatívumba nem unjuk meg magunkat ismételgetni-, melyek megtartanak nyugodtan, belesüppedve abban az állapotban, amikben vagyunk, de amiből szeretnénk kijönni. Magyarázkodásban sok bajnok van közöttünk. Beletörődünk, elfogadjuk azt, ami nem tetszik, önmagunkat felmentjük, ilyen jellegű hiedelmeinkkel, - hiszen mit is tudnák tenni?
 


Ha nem változtatsz, mitől remélsz változást

Jennifer Lopez: Ez a csaj nem semmi!

celeb, élet, életismeret, életmód, életszemlélet, énekesnő, Jennifer Lopez, megasztár, sztár, szupersztárJennifer a világszerte jól ismert szuper sztár most hogy a vagyona még jelentősebb lett mint valaha, amiből persze futott a megfelelő imidzse kialakítására is, vagyis
olyan szívdöglesztő külcsínt varázsolt magának, illetve változáson ment át, amire nem lehetett nem felfigyelni. No persze elsősorban a másik nem képviselői köréből.

 

Tartalom átvétel
weboldal készítés, weboldalkészítés