Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

önzőség

Társadalom a rák szintjén Kapzsiság világválság

Társadalom a rák szintjén, egoizmus, önzőség, önző ember, egoista ember, társadalom egoista,

/Dahlke ellenkezőleg fogalmaz „A rák a társadalom szintjén”/ A kapitalista rendszer, mint tudjuk kifejezetten egyéni /én központú/ gazdasági vállalatok, vállalkozások szövevényes rendszere, amely a maximális profit, pénz, vagyon centrikusságra törekvésében mutatkozik meg. 

Másképpen is kérdezhetek, miért jutott idáig a világ? A véletlen műve lenne? A politikusok, bankok, tőzsde hibáztak csak? Erre gondoltam először magam is.

Társadalom a rák szintjén.

egoista, egoizmus, önző, önzőség, rohanó világ, pusztulás, szeretet, /Dahlke ellenkezőleg fogalmaz „A rák a társadalom szintjén”/
A kapitalista rendszer, mint tudjuk kifejezetten egyéni /én központú/ gazdasági vállalatok, vállalkozások szövevényes rendszere, amely a maximális profit, pénz, vagyon centrikusságra törekvésében mutatkozik meg. Itt hozzá teszem azonnal, hogy nem a jó életkörülmények ellen vagyok, de amikor az ük-ük-ükunoka is királyi módon megélhet azért már vitatható. Bill Gatesre is rászóltak, amikor már azt látták, hogy gyakorlatilag a világot megtudja vásárolni. Egy átlagos amerikai sztár is, egy szigetet bármikor. De ma már nem felső tízezernél van jelen a maximalista pénzcentrikusság, hanem világ jelenség.
Ezt az önző, egoista magatartást tapasztalhatjuk a rák esetében is. A rák állandóan jelen van az emberi szervezetben, mint ahogy az önzésünk is genetikailag

A VILÁG SEMMIBŐL NEM KÉPES TANULNI

bölcs ember, butaság terjed, világ nem tanul, önzőség, életszemlélet, stressz, háboru,  Vigyázat nagyon önkritikus írás, aki nem bírja ne olvassa!
Az emberiség bárminemű kapcsolataira vonatkozó megállapítás:

Az emberiség bárminemű kapcsolataira vonatkozó megállapítás: Mindannyian jónak tartjuk azt a mondást, hogy: „A bölcs ember a másik hibájából tanul.” Folytatva: az okos, ha nem is a máséból, de a sajátjából. De a hülye, sem a máséból, sem a sajátjából nem tanul. Az észrevételem és a történelem ezt igazolta, a világ ez utóbbi kategóriában sorolandó.

Tartalom átvétel
weboldal készítés, weboldalkészítés