//-->
Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

Életmód, közélet

EMBERTELEN VÉG EMBERTŐL SZÁRMAZHAT

embertelen vég, ember, életmód, életszemlélet, stressz, hazugság, csalódás, Az ember megérett a pusztulásra. Ezt nem Osama Bin Laden miatti terror cselekménye mondatja azokkal, akik ezt félve, rettegve várják, vagy épp mondják. Ő a végzet elindító szikrája, netán eszköze lehet a jéghegy csúcsán az alul dübörgő, kitörni készülő vulkán tetején.
Nem lehet nem észre venni a legkülönbözőbb emberi kapcsolatok minden szintjén, lavina szerű sebességgel sodródik az ön, és egymás marcangolásán át, a kapcsolataink és ön megsemmisülése felé. Tehát a megsemmisülése felé, ahonnét már nincs vissza út ebbe a világban. Valóban nem túlzás:
EMBERTELEN VÉG, CSAK EMBERTŐL SZÁRMAZHAT


AMI VÉGTELEN: A VILÁGEGYETEM ÉS AZ EMBERI OSTOBASÁG II

 

ostoba emberíség, primitív politikusok, világegyetem végtelen, világvégeSEMILYEN REFORM, NEM HOZ HELYRE SEMMIT! 
Nem reform kell, amit a politikusok hirdetnek már évszázadok óta, hanem teljes TUDAT átalakulás a normális emberi, emberséges élet -hez. Ma már az emberiség olyan mély ponton van, hogy nem gazdasági, technikai, politikai újítások, barkácsolások kellenek, hanem maga az emberiség, mint alkotó romlott el, annak önátalakulása szükséges. Ezután, amikor a politikusok ismét reformot említenek, hirdetve, hogy jobb lesz az életed, legjobb esetben is, csak anyagi téren lehet jobb, - bár ezt sem tapasztaltam 50 év alatt. /Az anyagi helyzetem jobb lett, de nem a politikának köszönhetően. A politikai intézkedések, csak nehezítő körülményekként játszottak szerepet az életemben./
Tehát, mivel tudati átalakulásra van szükség, ahhoz meg a politikusoknak is arra lenne szükség, ezért komoly változás az életünkben nem történik meg sohasem, mert arra ők végképpen képtelenek hatalom mániájuk okán.

Parafa, szívet és lábat melengető anyag

parafa, burkolatok, burkolás, burkolóanyagok, szigetelésNapjainkban Magyarországon méltánytalanul elfelejtett burkolóanyag a parafa. Világunkban, amikor műanyagok vesznek körül minket, amikor egész nap kövön állunk, amikor éjjel-nappal tűrjük a zajt, amikor az energiaválsággal ijesztgetnek és méregdrágák az energiahordozók, szinte érthetetlen, miért nem használjuk ki a karnyújtásnyi távolságra fekvő lehetőséget. A januárban megrendezett németországi kiállításokon, a DOMOTEX-en és a BAU2007-en egymás mellett legalább négy parafa terméket gyártó cég állított ki, mind nagy sikerrel. A standokon tolongtak az érdeklődők. Amerikában komoly kultúrája van a parafa beépítési módoknak, ott, ahol szigorú követelményeket támasztanak egy termékkel szemben. Sok százezer négyzetméter burkolóanyagot beépítettek már, sok család megelégedésére az egész világon.

Acéllemezből könnyűszerkezetes épület
Acéllemezből könnyűszerkezetes épületSzerkezet és burkolat egyaránt készülhet acélból. A csarnokon és raktáron kívül számos kisebb-nagyobb épület, mobilgarázs készülhet könnyen és egyszerűen szerelhető trapézlemezből, cserepeslemezből, szendvicspanelből, C és Z profilból.


Helyezze magát kényelembe
bútorok, szoba bútorok, ülőgarnitúrákA Befa Kft. 12 éve dolgozik azon, hogy termékei hozzájáruljanak a gazdaságos kényelmes életmódhoz. Amikor elérkezünk ahhoz a pillanathoz, hogy lakást vásároljunk, házat építsünk, netán felújítsuk a régit, még ne engedjük el magunkat, hiszen a család...
Légtisztítás - Tiszta hegyvidéki levegőt otthonába
légtisztítás, légtisztítókA kutatási eredmények bizonyítják, hogy a körülöttünk levő levegő minősége nagyban hatással van az egészségünkre, munkabírásunkra és a kedélyállapotunkra. Biztosak Önök abban, hogy az illatosítók a vegyszerek használata jó hatással van az életükre?
horoszkp napi
horoszkp napi

Partner ajánlataink

1
1
horoszkop napi
horoszkop napi

horoszkóp napi

Napi Horoszkóp (03.25.)   Bövebb írást ráklikkelve kapsz!

horoszkóp napi horoszkóp napi
1
horoszkóp napi
horoszkóp napi

weboldal készítés, weboldalkészítés