Mediatop Hírek Társkereső Blog Stressz Chat Zenék Építkezés weboldal készítés Apróhirdetés Dohányzás

Lakberendezés

Fürdőkádak, az Ön igényeire szabva

A fürdőszobák kialakítására az utóbbilakberendezés, wellness, fürdőzés, fűrdőkádak

években mind több figyelmet fordítanak. A fürdő manapság már nem csak higiéniai, hanem "wellness" célokat is szolgál. A főszerepet ebben a fürdőkádak és hidromasszázs kádak játsszák, melyek az ember testi és lelki felüdülését biztosítják. Ez a tény előttünk is jól ismert. Épp ezért fáradozunk az időálló design, minőség, forma és funkció megteremtésén.

Wellness az otthonában

wellness, szauna, masszázsmedencék, gőzkabinokAz életben való megelégedés-érzésünkhöz elengedhetetlen a szervezetünk pszichikai és fizikai egyensúly a . A megerőltető munkanap utáni masszázs, szaunázás, gőzfürdőzés - ha nem rendszeresen használjuk - csak részlegesen, fizikai szinten képes relaxálni a szervezetet. A wellness-kezelések akkor igazán eredményesek, ha nem csupán egy hétvégéig tartanak, hanem a wellness életstílusunkká válik. A legtanácsosabb tehát, ha az egymást kiegészítő wellness-kezeléseket rendszeresen használjuk, hiszen így garantálható, hogy a kezelések a megfelelő pszichikai kikapcsolódással is társuljanak, vagyis minden nap egy kis időt csakis önmagunknak szenteljük, megadva ezzel szervezetünk egészének - szellemi, lelki és fizikai síkjainknak - a napjainkban annyira szükséges egyensúlyt és harmóniát...

Hajópadló Ausztráliából

Lakberendezés, hajópadló, hajópadló ausztráliábólAz Ausztrál telepített erdeiből származó, egzotikus faanyagok természetes színe a mélybordó és a barna meleg árnyalatait viseli magán. Az ebből rakott felületek megjelenésének egyediségét csak növelik a szokatlan farajzolatok, olajkikeményedések, és rovarjáratok, valamint a színárnyalatok játéka, ezeknek köszönhető az is, hogy az unikumszámba menő, reprezentatív küllemű materiálból két egyforma lakásbelsőt lehetetlen kialakítani.

Helyezze magát kényelembe

Lakberendezés, ülőgarnitúrák, bútorok, ágyak, franciaágyakA Befa Kft. 12 éve dolgozik azon, hogy termékei hozzájáruljanak a gazdaságos kényelmes életmódhoz. Amikor elérkezünk ahhoz a pillanathoz, hogy lakást vásároljunk, házat építsünk, netán felújítsuk a régit, még ne engedjük el magunkat, hiszen a család igényeihez igazodva, a bent élők korát, létszámát, ízlését, figyelembe véve, a ház, lakás adottságára, hangulatára figyelve kezdjük el berendezni otthonunkat. Fontos, hogy a család jól és otthon érezze magát, ezért alaposan gondoljunk a színek, a formák megválasztására. Nem elhanyagolható tényező a lakás, a ház, mérete, hiszen a bútor nagysága, formája előnyösen növelheti illetve csökkentheti a teret.

Parafa, szívet és lábat melengető anyag

parafa, burkolatok, burkolás, burkolóanyagok, szigetelésNapjainkban Magyarországon méltánytalanul elfelejtett burkolóanyag a parafa. Világunkban, amikor műanyagok vesznek körül minket, amikor egész nap kövön állunk, amikor éjjel-nappal tűrjük a zajt, amikor az energiaválsággal ijesztgetnek és méregdrágák az energiahordozók, szinte érthetetlen, miért nem használjuk ki a karnyújtásnyi távolságra fekvő lehetőséget. A januárban megrendezett németországi kiállításokon, a DOMOTEX-en és a BAU2007-en egymás mellett legalább négy parafa terméket gyártó cég állított ki, mind nagy sikerrel. A standokon tolongtak az érdeklődők. Amerikában komoly kultúrája van a parafa beépítési módoknak, ott, ahol szigorú követelményeket támasztanak egy termékkel szemben. Sok százezer négyzetméter burkolóanyagot beépítettek már, sok család megelégedésére az egész világon.

Lakberendezésről röviden

Lakberendezés, dekoráció, designNem vagyunk egyformák, ennek megfelelően lakásunk sem készülhet „egy kaptafára”.
Otthonunk lehet:
•  modern, vagy klasszikus
•  mediterrán, vagy minimál
•  retro, vagy art deco
•  színekben tobzódó, vagy fehér falú
•  az ablakok lehetnek sűrűn redőzött függönnyel felöltöztetve, vagy éppen függönytelenek
•  bútoraink készülhetnek fából, vagy fémből, üvegből.... A berendezkedés során sokféle stílusból válogathatunk, vagy jó aránnyal keverhetjük is azokat.

Tartalom átvétel
weboldal készítés, weboldalkészítés